Hondentrimsalon Favoriet
Stationsstraat 13
1541 LE   Koog a/d Zaan
tel. 075-6404571
  Home  Onze trimsalon  Winkel  Het trimmen  Speciale behandeling
 Parasieten  Voor/na foto's  Nieuws  Contact  Onze honden

De trimsalon

Een nieuwe ruimte, nieuwe mogelijkheden. De nieuwe ruimte moest uiteraard wel worden aangepast aan onze wensen, want bv trimmen op tapijt is niet erg praktisch, en na een paar maanden hard werken was het dan zover.

In de ruime entree is nemen wij uw hond van u aan, schrijven de hond in in de computer en overleggen even wat uw wensen zijn tav de behandeling. Wilt u de hond van tevoren goed uitlaten en aan de riem brengen.Het is niet mogelijk om bij de behandeling aanwezig te zijn, dit omdat de honden zich als de baas er niet bij is, beter laten verzorgen.

Als de hond klaar is bellen wij u op dat u de hond kunt komen halen en rekenen af in de winkel. Dit is om de honden die nog behandeld worden zo rustig mogelijk te houden.

Wilt u de trimsalon eens volledig bekijken, dan kan dit uiteraard, vraag er gerust naar! Een schuifpui scheidt de trimruimte van de entree/ winkel, en de honden worden gewassen in een aparte badkamer, zodat het natte gebeuren gescheiden blijft van het droge. Dit is beter voor ons en voor uw hond. Zowel in de trimsalon als in de wasruimte hebben wij een mechanische afzuiging.Wij beschikken over moderne apparatuur zoals een in hoogte verstelbaar bad, in hoogte verstelbare tafels, waterblazers, en grote staande föhns, wat de behandeling voor uw hond en voor ons vergemakkelijkt. (foto trimgedeelte)

De honden lopen bij ons nooit los om evt weglopen te voorkomen, daarbij zorgen we dat er altijd hekken en deuren zitten tussen de trimruimte en de buitendeur. Als uw hond even moet wachten zetten wij uw hond, voor zijn eigen veiligheid, even in een bench. Hele grote honden gaan in een apart kamertje.

Ik ben er dan ook trots op dat in 20 jaar er nog nooit een hond heeft kunnen ontsnappen.